Servicii

Complete accounting provided by
CECCAR Certified Public Accountants.
The legality of accounting
transactions and the security of
information are guaranteed.

Înființări Firme

Vezi detalii

Servicii Contabilitate

Vezi detalii

Facturare

Vezi detalii

Sediu Social

Vezi detalii

Servicii Contabilitate

Delta Expert Consult asigura clientilor cele mai bune rezultate posibile. Suntem informati in timp real in ceea ce priveste cele mai noi modificari legislative in domeniu, iar experienta ne permite sa le folosim pentru a proteja interesele clientilor.

Înființări Firme

Va ajutam sa treceti peste birocratie, cozi interminabile, drumuri repetate si nervi in relatiile cu institutiile statului, oferindu-va in acelasi timp si consultanta in alegerea formei de organizare, a obiectului de activitate, plata impozitului, precum si autorizarea activitatilor pe care doriti sale desfasurati.

Sediu Social

Servicii de gazduire sediu social Iași pentru situatiile în care dumneavoastră nu detineți o proprietate imobiliară, nu vă permiteți închirierea unui apartament sau a unei clădiri care să vă servească drept sediu social, sau pur și simplu doriți să vă mutați sediul firmei în alt județ/oraș/localitate.

Facturare

Facturile se emit online cu platforma Smartbill. Suportam integral costul cu abonamentul tau de facturare. Beneficiati de cel mai folosit soft de facturare.